Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
- 150 g di cioccolato fondente (75% di cacao) a pezzi
- fiocchi di sale, a piacere
- 1 cucchiaio di aceto
- 250 g di panna montata
- biscotti secchi sbriciolati, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1831.6 kJ / 437.8 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 28.4 g
- Nasycený tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 22.9 mg
Alternativní recepty
Tagliolini al radicchio rosso
30 min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 Std. 30 Min
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
Brak ocen
Pici all'etrusca
1 Std. 45 Min
Cream tart al cioccolato
8 Std.
Bostrengo
1 Std. 30 Min
Muffin al cioccolato con il Egg poacher
40 Min
Biscotti omini di pan di zenzero al cioccolato
35min
Rotolo ai frutti rossi
2 Std.
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15 min
Panna cotta alle pesche
3 Std. 15 Min
Cheesecake al Prosecco
5h