盐葱酱牛肋条饭

盐葱酱牛肋条饭

2.6 5 rating
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

盐葱酱
  • 洋葱 切块
    150 克
  • 切段
    60 克
  • 大葱 切段
    150 克
  • 芝麻油
    60 克
  • 5 克
  • 现磨黑胡椒粉 约2茶匙
    2 - 3 克
  • 鲜榨柠檬汁
    ½ 颗
炒牛肋条
  • 20 克
  • 牛肋条 切2-3厘米小块
    500 克
  • 5 克
  • 现磨黑胡椒粉 约2茶匙
    2 - 3 克
  • 白米饭
    适量

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1066.9 mg
Protein 20 g
Kalorie 2097.3 kJ / 501.3 kcal
Tuk 40.4 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 11.6 g
Sacharidy 15.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...