Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de sucre en poudre
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide (type Fleurette)
- 1 gousse de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2021.8 kJ / 483.2 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Tuk
- 46.3 g
- Nasycený tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 47.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chebakias (gâteaux frits au miel)
2h
Fondant au chocolat
40min
Purée mousseline
40min
Fondant au chocolat
40min
Pâte à pizza
1h
Risotto
30min
Glace sundae nappage caramel
3 godz. 35 min
Sauce au poivre
25 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30 min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Coulant au chocolat
40min
Gâteau moelleux au chocolat
40min