Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 枝 新鲜欧芹
- 50 克 洋葱 ,一切二
- 20 克 黄油
- 30 克 橄榄油
- 500 克 芦笋 ,切5-6厘米段
-
20
克 橄榄油
nebo 20 克 油 -
1
瓣 蒜头
nebo 20 克 洋葱 - 300 克 牛肉块,去筋 ,切3-4厘米长,粗1厘米条,用厨房用纸吸干水分
- 1 - 2 小撮 盐
- 25 克 芝麻 ,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 984 kJ / 234 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 53.2 mg