Zařízení & příslušenství
芦笋牛肉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
新鲜欧芹2 枝
-
洋葱 一切二50 克
-
黄油20 克
-
橄榄油30 克
-
芦笋 切5-6厘米段500 克
-
20 克 油橄榄油20 克
-
20 克 洋葱蒜头1 瓣
-
牛肉块,去筋 切3-4厘米长,粗1厘米条,用厨房用纸吸干水分300 克
-
盐1 - 2 小撮
-
芝麻 装饰用25 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
53.2 mg
Protein
16.5 g
Kalorie
984 kJ /
234 kcal
Tuk
17.2 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sacharidy
6.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
简单烹饪
5 recepty/-ů
Čína
Čína