芦笋牛肉
TM6

芦笋牛肉

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 2 枝 新鲜欧芹
  • 50 克 洋葱 ,一切二
  • 20 克 黄油
  • 30 克 橄榄油
  • 500 克 芦笋 ,切5-6厘米段
  • 20 克 橄榄油
    nebo 20 克 油
  • 1 瓣 蒜头
    nebo 20 克 洋葱
  • 300 克 牛肉块,去筋 ,切3-4厘米长,粗1厘米条,用厨房用纸吸干水分
  • 1 - 2 小撮 盐
  • 25 克 芝麻 ,装饰用

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
984 kJ / 234 kcal
Protein
16.5 g
Sacharidy
6.4 g
Tuk
17.2 g
Nasycený tuk
5.2 g
Vláknina
2.9 g
Sodík
53.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty