Kompatibilní verze
Bramborový salát s vejci (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 gramů vody
- 20 gramů extra panenského olivového oleje, plus 2 lžičky na loupání brambor (viz Tip)
- 900 gramů brambor, neoloupaných, podobné velikosti (viz Tip)
- 300 gramů masového vývaru (viz Tip)
- 4 vejce, důkladně omytá
- 20 gramů tekutého medu
- 60 gramů dijonské hořčice
- 2 stonky řapíkatého celeru, na 2mm plátky
- 1 nakládaná okurka, na kostičky
- 1 polévková lžíce čerstvé pažitky, jemně nasekané, plus navíc na ozdobu
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- červená paprika, sladká
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 958.5 kJ / 229.1 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 31.6 g
- Tuk
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 470.5 mg
Alternativní recepty
Roštěnky s bramborami
1h 20 min
Valašská kyselica
45min
Kari bramborový salát
1h 30min
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1h 40min
Malinovo-kokosové řezy s bílou čokoládou
4h
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2 godz. 25 min
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45min
Kuřecí ragú
50min
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40min
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10 min
Vepřová krkovice s houskovým knedlíkem a zelím
3h
Guláš z vepřové panenky
40min