Zařízení & příslušenství
Bramborový salát s vejci (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
1200 gramů vody
-
20 gramů extra panenského olivového oleje plus 2 lžičky na loupání brambor (viz Tip)
-
900 gramů brambor neoloupaných, podobné velikosti (viz Tip)
-
300 gramů masového vývaru (viz Tip)
-
4 vejce důkladně omytá
-
20 gramů tekutého medu
-
60 gramů dijonské hořčice
-
2 stonky řapíkatého celeru na 2mm plátky
-
1 nakládaná okurka na kostičky
-
1 polévková lžíce čerstvé pažitky jemně nasekané, plus navíc na ozdobu
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
červená paprika, sladká
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
470.5 mg
Protein
8.3 g
Kalorie
958.5 kJ /
229.1 kcal
Tuk
8.2 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
31.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Použití krytu mixovacích nožů 2v1
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Marocká kuřecí stehna
1hod. 40min.
Gratinované brambory
1hod. 10min.
Ovesná kaše s houbami
40min.
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Zapečené krémové těstoviny s uzenou panenkou
1hod.
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40min.
Gratinované brambory
1hod. 15min.
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1hod.
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1hod. 5min.
Kuřecí salát s těstovinami
45min.
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
30min.
Rychlé zapečené brambory à la gratin
45min.