Kompatibilní verze
Bramborový salát s vejci (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 gramů vody
- 20 gramů extra panenského olivového oleje, plus 2 lžičky na loupání brambor (viz Tip)
- 900 gramů brambor, neoloupaných, podobné velikosti (viz Tip)
- 300 gramů masového vývaru (viz Tip)
- 4 vejce, důkladně omytá
- 20 gramů tekutého medu
- 60 gramů dijonské hořčice
- 2 stonky řapíkatého celeru, na 2mm plátky
- 1 nakládaná okurka, na kostičky
- 1 polévková lžíce čerstvé pažitky, jemně nasekané, plus navíc na ozdobu
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- červená paprika, sladká
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 958.5 kJ / 229.1 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 31.6 g
- Tuk
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 470.5 mg
Alternativní recepty
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 godz. 45 min
Pikantní králík s červenou cibulí a pivem
45min
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4h 30min
Sushi s krabími tyčinkami
1h 20min
Rajčatovo-fazolový salát
30min
Marocká kuřecí stehna
1h 40min
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 Min
Zeleninový salát s kuřecími prsy a hořčičným dresinkem
20 Min
Boršč aneb červená polévka
1h 15min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50 min
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1h