Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g aspargos brancos, descascados, sem a parte fibrosa, cortado em pedaços (4 cm)
- 100 g batata, cortada em pedaços
- 50 g cebola, cortada em metades
- 1 dente de alho
- 700 g água
-
1
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes (para 0.5 l) - ¼ - ½ c. chá de sal, a gosto
- 1 - 2 pitadas de pimenta do reino preta em pó, a gosto
-
50
g queijo cremoso
nebo 50 g queijo fundido -
50 - 100
g creme azedo, 20% gordura
nebo 50 - 100 g iogurte grego - 3 ramos de salsa fresca, apenas as folhas, picadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 325 kJ / 77 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manteiga de sálvia e limão siciliano
Žádné hodnocení
Salmão com ervas, purê de mandioquinha e aspargos
30min
Risoto de presunto Parma com figo
30min
Creme de milho verde
25 Min
Casquinha de siri
40min
Brócolis e batatas com molho de queijo azul
45min
Curry rápido de frango
40min
Soufflé rápido de queijo
45min
Sorbet de frutas
5 Min
Patê de queijo cremoso e rabanete
5 Min
Risoto com queijo parmesão
30min
Salada Picada
10 Min