羊肉炖腐竹

羊肉炖腐竹

4.0 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
4 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 切片
    10 克
  • 大葱 切段
    50 克
  • 八角
    1 颗
  • 香叶
    1 片
  • 羊肉 切块,选用羊腩排
    500 克
  • 500 克
  • 柱候酱
    30 克
  • 花生酱
    20 克
  • 腐乳
    20 克
  • 生抽
    20 克
  • 红腐乳汁
    20 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 腐竹 新鲜的,切段
    150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 725.5 mg
Protein 43.5 g
Kalorie 2645.2 kJ / 632.2 kcal
Tuk 47.2 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 13.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...