Zařízení & příslušenství
羊肉炖腐竹
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
4 人份
Suroviny
-
油20 克
-
姜 切片10 克
-
大葱 切段50 克
-
八角1 颗
-
香叶1 片
-
羊肉 切块,选用羊腩排500 克
-
水500 克
-
柱候酱30 克
-
花生酱20 克
-
腐乳20 克
-
生抽20 克
-
红腐乳汁20 克
-
白砂糖5 克
-
腐竹 新鲜的,切段150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
725.5 mg
Protein
43.5 g
Kalorie
2645.2 kJ /
632.2 kcal
Tuk
47.2 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
13 g
Sacharidy
13.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬季日常料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína