低脂肉末豆腐茄子

低脂肉末豆腐茄子

3.6 15 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 去皮五花肉 切小块,约2厘米
    80 克
  • 蒜头
    20 克
  • 辣豆瓣酱 选无油郫县豆瓣酱
    10 克
  • 茄子 切滚刀块
    150 克
  • 老豆腐 切2厘米块
    150 克
  • 老抽
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 325 mg
Protein 10.1 g
Kalorie 1192.5 kJ / 285 kcal
Tuk 24.3 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 8.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...