Zařízení & příslušenství
低脂肉末豆腐茄子
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
去皮五花肉 切小块,约2厘米80 克
-
蒜头20 克
-
辣豆瓣酱 选无油郫县豆瓣酱10 克
-
茄子 切滚刀块150 克
-
老豆腐 切2厘米块150 克
-
老抽5 克
-
生抽5 克
-
水80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
325 mg
Protein
10.1 g
Kalorie
1192.5 kJ /
285 kcal
Tuk
24.3 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
8.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
三高轻松吃
30 recepty/-ů
Čína
Čína