蒸蛋

蒸蛋

4.8 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 3 顆
  • 冷水 或冷高湯
    300 克
  • 依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 400 克
  • 薄鹽醬油

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 538 mg
Protein 5.3 g
Kalorie 248.3 kJ / 59.4 kcal
Tuk 3.9 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 0.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...