Zařízení & příslušenství
咖哩魚丸
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
紅蔥頭30 克
-
薑 切片10 克
-
蒜頭 切片20 克
-
油30 克
-
咖哩粉2 大匙
-
炸豬皮 (volitelně)150 克
-
乾魷魚 洗淨、泡發,切塊150 克
-
水500 克
-
日式咖哩塊2 塊
-
黃金魚蛋24 顆
-
白蘿蔔 切大塊(約4公分)250 克
-
椰奶30 克
-
新鮮香菜 只取葉子1 把
-
新鮮紅辣椒 切片1 條
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
26.1 g
Kalorie
2160 kJ /
516 kcal
Tuk
33.6 g
Vláknina
4.5 g
Sacharidy
31.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超人氣港式點心
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan