咖哩魚丸
TM6 TM5

咖哩魚丸

4.3 ( 6 hodnocení )

Suroviny

  • 30 克 紅蔥頭
  • 10 克 薑 切片
  • 20 克 蒜頭 切片
  • 30 克 油
  • 2 大匙 咖哩粉
  • 150 克 炸豬皮 (volitelně)
  • 150 克 乾魷魚 洗淨、泡發,切塊
  • 500 克 水
  • 2 塊 日式咖哩塊
  • 24 顆 黃金魚蛋
  • 250 克 白蘿蔔 切大塊(約4公分)
  • 30 克 椰奶
  • 1 把 新鮮香菜 只取葉子
  • 1 條 新鮮紅辣椒 切片

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
516 kcal / 2160 kJ
Protein
26.1 g
Tuk
33.6 g
Sacharidy
31.2 g
Vláknina
4.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty