Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 紅蔥頭
- 10 克 薑, 切片
- 20 克 蒜頭, 切片
- 30 克 油
- 2 大匙 咖哩粉
- 150 克 炸豬皮 (volitelně)
- 150 克 乾魷魚, 洗淨、泡發,切塊
- 500 克 水
- 2 塊 日式咖哩塊
- 24 顆 黃金魚蛋
- 250 克 白蘿蔔, 切大塊(約4公分)
- 30 克 椰奶
- 1 把 新鮮香菜, 只取葉子
- 1 條 新鮮紅辣椒, 切片
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2160 kJ / 516 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 33.6 g
- Vláknina
- 4.5 g