Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa previa
- 100 g de leche entera
- 30 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
- 340 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 1 cucharadita rasa de sal
- 100 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla fría (en un bloque)
Napolitanas
- 300 g queso emmental
- 10 lonchas de jamón cocido (cortadas por la mitad a lo largo)
- 1 huevo batido
- 2 - 3 cucharadas de semillas de sésamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hornazo de Salamanca
50 min
Azucarillos de caramelo
24h
Frijoles Maneados
20 min
Frijoles puercos a mi manera
25 min
Tarta de queso con Baklava
3h 30min
Bolitas de queso con frutos secos
30 min
Ensalada con langostinos al ajillo y tomates cherry
30 min
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30 min
Tarta con bizcocho de cerveza negra
3h 30min
Pintxo Donosti
15 Min
Muffins de huevo y beicon
45 min
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1h