Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 hojas de gelatina
- 400 g de sidra natural
- 250 g de azúcar
- 1 plancha de bizcocho genovés o 3 discos de base de tarta (p.e. Hacendado®)
- 250 - 300 g de compota de manzana
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 250 g de queso mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1772 kJ / 424 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 16.2 g
- Sodík
- 30.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Goxua (País Vasco)
1h 35 min.
Yogur con ciruela en Varoma
13h 10min
Tartaletas de almendra con crema de naranja
2h
Caramelos de casadielles
25 min
Flan de queso tetilla con reducción de licor de café
6 Std. 30 Min
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6 Std. 30 Min
Croquetas de crema catalana
9 Std. 10 Min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Pastel frío de melocotón y su sorbete
4h 30min
Arroz con leche al estilo asturiano
1h
Flan de licor de café
5h 15min
Leche frita
2h 45min