Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 hojas de gelatina
- 400 g de sidra natural
- 250 g de azúcar
- 1 plancha de bizcocho genovés o 3 discos de base de tarta (p.e. Hacendado®)
- 250 - 300 g de compota de manzana
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 250 g de queso mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1772 kJ / 424 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 16.2 g
- Sodík
- 30.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40 min
Pudin de perdiz
26h 15 min
Arroz a la emperatriz (Riz à l'impératrice)
5h 30min
Goxua (País Vasco)
1h 35min
Cheesecake con cobertura de mango y maracuyá
5h
Semifrío de hibisco con coulis de mora
6h 35min
Rollo suizo relleno de melocotón
1 godz. 30 min
Pudin de frutos rojos
10h 30min
Mousse de sidra con su gelatina
2h 20min
Tarta mousse de piña
6 godz. 30 min
Tarta de turrón
1h 20min
Pink velvet cake
7h 20min