Zařízení & příslušenství
培根蛋黃櫛瓜麵
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
櫛瓜 去除頭尾。若直徑超過5 公分,修切成可以放入進料口的圓柱型1000 克
-
帕瑪森起司 切塊100 克
-
60 克 洋蔥紅蔥頭60 克
-
培根丁150 克
-
橄欖油30 克
-
水500 克
-
蛋黃4 顆
-
現磨黑胡椒粉
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
492.9 mg
Protein
15.1 g
Kalorie
1293.6 kJ /
309.2 kcal
Tuk
22.4 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sacharidy
11.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起螺旋吧
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
辣子雞丁
45min.
蔥爆筍絲豬肉
1hod. 20min.
香辣肉燥
35min.
茄汁豬肉
35min.
奶油咖哩燉雞
1hod. 50min.
法式白醬蘑菇雞
35min.
橙汁燒雞
40min.
口水雞
1hod.
紹興醉雞
2hod.
豆豉小排
1hod. 10min.
安東燉雞
1hod.
韓式辣雞
40min.