培根蛋黃櫛瓜麵

培根蛋黃櫛瓜麵

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 櫛瓜 去除頭尾。若直徑超過5 公分,修切成可以放入進料口的圓柱型
    1000 克
  • 帕瑪森起司 切塊
    100 克
  • 紅蔥頭
    60 克
    60 克 洋蔥
  • 培根丁
    150 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 500 克
  • 蛋黃
    4 顆
  • 現磨黑胡椒粉

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 492.9 mg
Protein 15.1 g
Kalorie 1293.6 kJ / 309.2 kcal
Tuk 22.4 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sacharidy 11.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše