Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 克 櫛瓜 ,去除頭尾。若直徑超過5 公分,修切成可以放入進料口的圓柱型
- 100 克 帕瑪森起司 ,切塊
-
60
克 紅蔥頭
nebo 60 克 洋蔥 - 150 克 培根丁
- 30 克 橄欖油
- 500 克 水
- 4 顆 蛋黃
- 現磨黑胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1293.6 kJ / 309.2 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 492.9 mg