蘿蔔絲豬肉餅

蘿蔔絲豬肉餅

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
6 片

Suroviny

  • 白蘿蔔 去皮,切成能放入進料口的寬度
    500 克
  • 醃製用
    2 茶匙
  • 豬絞肉
    200 克
  • 切蔥花
    2 支
  • 醬油
    10 克
  • 蠔油
    5 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 片

Sodík 1126.3 mg
Protein 6.5 g
Kalorie 608.4 kJ / 145.4 kcal
Tuk 11.2 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...