蘿蔔絲豬肉餅
TM6

蘿蔔絲豬肉餅

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 500 克 白蘿蔔 ,去皮,切成能放入進料口的寬度
  • 2 茶匙 鹽 ,醃製用
  • 200 克 豬絞肉
  • 2 支 蔥 ,切蔥花
  • 10 克 醬油
  • 5 克 蠔油
  • 1 小撮 鹽
  • 1 小撮 白胡椒粉

Nutriční hodnoty
na 1 片
Kalorie
608.4 kJ / 145.4 kcal
Protein
6.5 g
Sacharidy
5 g
Tuk
11.2 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
1.5 g
Sodík
1126.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty