Zařízení & příslušenství
蘿蔔絲豬肉餅
Příprava 15min.
Celkový 35min.
6 片
Suroviny
-
白蘿蔔 去皮,切成能放入進料口的寬度500 克
-
鹽 醃製用2 茶匙
-
豬絞肉200 克
-
蔥 切蔥花2 支
-
醬油10 克
-
蠔油5 克
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
油
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Sodík
1126.3 mg
Protein
6.5 g
Kalorie
608.4 kJ /
145.4 kcal
Tuk
11.2 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起螺旋吧
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan