Zařízení & příslušenství
Špecle v páře se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem a chřestem
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
Chřest
-
20 gramů oleje
-
250 gramů zeleného chřestu očištěného, na šikmo nakrájené kousky (3 cm)
-
30 gramů piniových oříšků
Smetanová omáčka s medvědím česnekem
-
20 gramů medvědího česneku hrubě nasekaného
-
100 gramů cibule napůl
-
20 gramů oleje
-
10 gramů hladké mouky
-
300 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody), rozdrobeného1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
½ čajové lžičky soli plus extra na dochucení
-
¼ čajové lžičky černého mletého pepře plus extra na dochucení
-
500 gramů špeclí
-
200 gramů červené papriky
-
200 gramů smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
324 mg
Protein
21 g
Kalorie
3451 kJ /
825 kcal
Tuk
36 g
Vláknina
7.3 g
Nasycený tuk
13 g
Sacharidy
106 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tvarohovo-krupicové nočky s borůvkovým přelivem
1hod.
Těstovinová polévka s kuřecími balíčky plněnými chřestem a mortadelou
Žádné hodnocení
Pomalu vařené ossobuco se šafránovým rizotem
4hod. 30min.
Sendvič s kuřecím masem, konfitovanými rajčaty a tzatziki
4hod. 30min.
Obláčková pečená vejce
20min.
Kubánské picadillo
50min.
Slaný koláč s batáty a chorizem
3hod.
Veganské lilkové massaman kari
50min.
Veganská polévka z hlívy ústřičné
40min.
Risottata s lososem a houbami
45min.
Rajčatovo-česnekové těstoviny s mušlemi z jednoho hrnce
Žádné hodnocení
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1hod. 5min.