Zařízení & příslušenství
Bezlepkové mandlovo-proteinové housky
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
12 kusů
Suroviny
-
300 gramů mandlí
-
50 gramů psyllia
-
3 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva bez lepku (12 g)
-
1 čajová lžička soli
-
160 gramů bílků (z 5 vajec, viz Tip)
-
45 gramů bílého vinného octa45 gramů jablečného octa
-
375 gramů horké vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
308.4 mg
Protein
6.8 g
Kalorie
705.8 kJ /
168.7 kcal
Tuk
12.5 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Datlovo-jablečný koláč bez lepku
45min.
Veganský čedar z kešu
3hod. 10min.
Pistáciové krekry (bez lepku)
30min.
Ovesné mléko
1hod. 10min.
Carpaccio z červené řepy
Žádné hodnocení
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55min.
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1hod. 45min.
Bezlepkový mrkvovo-pomerančový koláč
2hod.
Hruškový bezlepkový koláč
40min.
Toastový chléb (bez lepku)
14hod.
Lněné bezlepkové pečivo
1hod.
Křupavý chléb bez lepku
3hod.