Zařízení & příslušenství
甜椒牛肉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
西班牙洋葱 切块50 克
-
新鲜欧芹 取叶3 - 4 枝
-
橄榄油30 克
-
红甜椒 切约2厘米片300 克
-
罐装番茄碎100 克
-
盐1 茶匙
-
红糖10 克
-
干辣椒片2 小撮
-
牛肉500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
27.9 g
Kalorie
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
9.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
魔法
33 recepty/-ů
Čína
Čína