甜椒牛肉

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 西班牙洋葱 切块
    50 克
  • 新鲜欧芹 取叶
    3 - 4 枝
  • 橄榄油
    30 克
  • 红甜椒 切约2厘米片
    300 克
  • 罐装番茄碎
    100 克
  • 1 茶匙
  • 红糖
    10 克
  • 干辣椒片
    2 小撮
  • 牛肉
    500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 27.9 g
Kalorie 1021.1 kJ / 244.1 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 9.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...