
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kirsebærsauce
-
200
g kirsebær, friske stenfri
nebo 200 g frosne, udstenede kirsebær - 40 g vand
- 20 g rørsukker
- 10 g kartoffelmel
Skovfrugtsmoothie
-
300
g mælk
nebo 300 g plantebaseret mælk -
85
g blandede røde bær, friske
nebo 85 g blandede røde bær, frost - 150 g banan skåret i stykker
- 20 g havregryn
- 20 g chiafrø
- 10 g honning
Pandekager
- 130 g ris
- 1 æg
- 250 g græsk yoghurt
-
1
tsk bagepulver, glutenfri
nebo 1 tsk bagepulver -
30
g sukker
nebo 30 g xylitol - 1 tsk vaniljeekstrakt, naturlig
- 25 g kartoffelmel
- vegetabilsk olie til stegning
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 897 kcal / 3755 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 170 g
- Vláknina
- 10 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 356 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dampet laks med ingefærsglaze
30min
Safron kartoffelsuppe med kammuslinger
Žádné hodnocení
Spaghetti med græskar og hasselnød
30min
Bagt løgsuppe med chorizo
Žádné hodnocení
Shakshuka i tomater med mozzarella og quinoa
30min
Cremet tomatsuppe og farserede peberfrugter (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Bagt kvark med skinke og grøntsager
Žádné hodnocení
Polenta med kylling
Žádné hodnocení
Kyllingelår med peanutsauce og ris
Žádné hodnocení
Kylling a la Cubata
Žádné hodnocení
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Žádné hodnocení
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Žádné hodnocení