Shakshuka i tomater med mozzarella og quinoa
TM6

Shakshuka i tomater med mozzarella og quinoa

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 4 bøftomater 200 g og 9 cm hver
  • 3 - 5 kviste persille, frisk
  • 2 fed hvidløg
  • 80 g skalotteløg halveret
  • 30 g olivenolie
  • 250 g rød peberfrugt skåret i stykker (3 cm)
  • ½ tsk røget paprika, stødt
  • 1 tsk grøntsagsbouillon pulver eller smuldret
  • ½ tsk chilipulver
  • 1 tsk salt
  • 15 g quinoa 4 minutters tilberedningstid
  • 100 g mozzarella, komælk
  • 4 æg lille størrelse
    nebo 4 vagtelæg
  • 3 - 4 knivspids sort peber, stødt
  • 4 stykker fladbrød

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
560 kcal / 2344 kJ
Protein
24 g
Tuk
27 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
7 g
Sodík
1450 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše