Shakshuka i tomater med mozzarella og quinoa

Shakshuka i tomater med mozzarella og quinoa

5.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portioner

Suroviny

  • bøftomater 200 g og 9 cm hver
    4
  • persille, frisk
    3 - 5 kviste
  • fed hvidløg
    2
  • skalotteløg halveret
    80 g
  • olivenolie
    30 g
  • rød peberfrugt skåret i stykker (3 cm)
    250 g
  • røget paprika, stødt
    ½ tsk
  • grøntsagsbouillon pulver eller smuldret
    1 tsk
  • chilipulver
    ½ tsk
  • salt
    1 tsk
  • quinoa 4 minutters tilberedningstid
    15 g
  • mozzarella, komælk
    100 g
  • æg lille størrelse
    4
    4 vagtelæg
  • sort peber, stødt
    3 - 4 knivspids
  • fladbrød
    4 stykker

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1450 mg
Protein 24 g
Kalorie 2344 kJ / 560 kcal
Tuk 27 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 56 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše