
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- ½ vaniljestang
-
60
g erythritol (se tip)
nebo 60 g xylitol (se tip) - 200 g mælk
- 3 tsk gelatinepulver (12 g)
- 400 g græsk yoghurt stuetemperatur
Abrikossauce
- 500 g abrikoser friske, uden frø, skåret i kvarte,
-
70 - 80
g erythritol
nebo 70 - 80 g xylitol - mandler, flager til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 167 kcal / 670 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 70 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chokoladeis
12 Std.
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Vaniljefigurer med chokolade
40 Min
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Passionsfrugtkage med fersken
Keine Bewertungen
Chokoladesnitter med puffet hvede
Keine Bewertungen
Vegansk no bake-kiwikage
Keine Bewertungen
Fersken i hvidvinssirup
Keine Bewertungen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Keine Bewertungen
Fruktgeléer
Keine Bewertungen
Daddelbarer med mandler og kakao
Keine Bewertungen