
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla tagliate a metà
- 400 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi
- 100 g di porri a pezzi
- 1000 g di acqua
- 4 cucchiaini di dado per brodo vegetale in pasta (prodotto vegano)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 300 g di funghi, freschi (gallinacci, porcini, champignon), a fette
- 200 g di crema da montare vegana (ad es. panna di soia o panna alle noci di acagiù)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale a seconda dei gusti
- ½ cucchiaino di pepe, macinato fresco
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 218 kcal / 914 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knöpfli all’aglio orsino
Žádné hodnocení
Vellutata di zucca e cocco
45min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Zuppa di noodle tailandese
35min
Vellutata di funghi champignon
20min
Vellutata di pomodori
35min
Zuppa di porri e formaggio
30min
Peperoni con tofu e fagioli
1hod.
Spätzle alla grigionese (2 porzioni)
45min
Smoothie allo zenzero e agli agrumi
10min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di arance e zucca
35min