Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla, tagliate a metà
- 400 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi
- 100 g di porri, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 4 cucchiaini di dado per brodo vegetale in pasta (prodotto vegano)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 300 g di funghi, freschi (gallinacci, porcini, champignon), a fette
- 200 g di crema da montare vegana (ad es. panna di soia o panna alle noci di acagiù)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda dei gusti
- ½ cucchiaino di pepe, macinato fresco
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 914 kJ / 218 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 min
Quiche di asparagi
1 Std.
Curry di zucca con pollo
45 min
Vellutata di sedano rapa e mela
30 min
Zuppa di arance e zucca
35 min
Risotto al limone e spinaci
30 min
Vellutata di funghi champignon
20min
Curry verde di pollo
55 min
Risotto ai porri con mele e formaggio di capra
40 min
Insalata di couscous
50 min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min
Vellutata di zucca e cocco
45 min