Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla, tagliate a metà
- 400 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi
- 100 g di porri, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 4 cucchiaini di dado per brodo vegetale in pasta (prodotto vegano)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 300 g di funghi, freschi (gallinacci, porcini, champignon), a fette
- 200 g di crema da montare vegana (ad es. panna di soia o panna alle noci di acagiù)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda dei gusti
- ½ cucchiaino di pepe, macinato fresco
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 914 kJ / 218 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di funghi champignon
20min
Zuppa di arance e zucca
35 min
Zuppa di porri e formaggio
30 min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Zuppa di cavolo
50 min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Minestra di carote e menta
35 min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45 min