Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di uva passa
- 30 g di Rum
- 1680 g di acqua (di cui 180 g fredda)
- 50 g di latte intero, freddo
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 40 g di zucchero
- 450 g di farina tipo 00 forte (almeno W300) + q.b.
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
- 2 uova
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di panna fresca liquida
- mandorle a lamelle, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1051 kJ / 251 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treccia al latte
2 Std. 30 Min
Panini al latte dolci
12h
Cornetti sfogliati (TM6)
9u.
Girelle al Rum e arancia
7 Std. 30 Min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 Std.
Pane alla zucca con uvetta
19h
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30min
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Panini morbidi dolci
1h 30min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Pandoro TM6
15h 15min