Zařízení & příslušenství
盐焗鸡
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
童子鸡800 - 900 克
-
盐焗粉30 克
-
葱 切段3 根
-
姜 切片30 克
-
小洋葱 切片20 克
-
油50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
131.2 mg
Protein
36.8 g
Kalorie
2262.9 kJ /
540.9 kcal
Tuk
42.3 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
10.1 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
新年美食在家做
5 recepty/-ů
Čína
Čína