Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 300 g farinha de trigo, mais q. b. para polvilhar
- 150 g manteiga em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g água
Recheio
- 500 g abóbora de pescoço em pedaços
- 500 g batatas descascadas e fatiadas (1 cm)
- 200 g leite
- 30 g manteiga
- 5 g sal
- 1 pitada noz-moscada, moída
Montagem
- q.b. farinha de trigo para polvilhar
-
150
g queijo Taleggio, fatiado
nebo 150 g queijo Brie, fatiado - 150 g presunto cozido, fatiado
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1313.7 kJ / 314 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 30.1 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 811.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salpicão de frango com maçã
3h 10min
Pão de batata recheado
1 Std. 25 Min
Esfiha de carne fechada
2h 20min
Molho vinagrete
15min
Sopa de frango e milho verde e Terrinas de brócolis
1 Std. 25 Min
Salada de feijão branco com anchovas
20 Min
Milkshake de morango
5 Min
Molho béarnaise
15min
Brócolis e batatas com molho de queijo azul
45min
Sopa cremosa de aspargos
30 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Salada Picada
10min