Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 300 g farinha de trigo, mais q. b. para polvilhar
- 150 g manteiga em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g água
Recheio
- 500 g abóbora de pescoço em pedaços
- 500 g batatas descascadas e fatiadas (1 cm)
- 200 g leite
- 30 g manteiga
- 5 g sal
- 1 pitada noz-moscada, moída
Montagem
- q.b. farinha de trigo para polvilhar
-
150
g queijo Taleggio, fatiado
nebo 150 g queijo Brie, fatiado - 150 g presunto cozido, fatiado
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1313.7 kJ / 314 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 30.1 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 811.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clericot
Keine Bewertungen
Pêssego Tônica
Keine Bewertungen
Framboesa Spritz
Keine Bewertungen
Torta de ricota e goiabada
5 Std.
Cocada branca
45 Min
Curau de milho verde
30 Min
Pamonha
1h 40 min
Acarajé
12 Std. 40 Min
Creme de milho verde
25 Min
Massa para coxinha
30 Min
Fatias húngaras
1 Std. 50 Min
Pasta de cebola e alho
15min