Polske crêpes
TM6 TM5 TM31

Polske crêpes

( Žádné hodnocení )

Suroviny

Kvark

  • 1000 g creme fraiche, 18% (se tips)

Crepe-dej

  • 330 g vand
  • 230 g sødmælk
  • 2 æg
  • 20 g vindruekerneolie
  • 310 g hvedemel
  • 1 knivspids havsalt

Bærsauce

  • 200 g hindbær, frosne
  • 100 g sukker
  • 20 g citronsaft

Quark-fyld

  • 1 æg
  • 80 g sukker, hvid
  • 1 tsk vaniljesukker

Stegning af crepes

  • smør til stegning
  • vaniljeis til servering
  • flormelis til pynt

Nutriční hodnoty
na 1 stykke
Kalorie
396 kcal / 1663 kJ
Protein
8 g
Tuk
22 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
13 g
Sodík
61 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše