Polske crêpes

Polske crêpes

Žádné hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 3hod. 35min.
12 stykker

Suroviny

Kvark
  • creme fraiche, 18% (se tips)
    1000 g
Crepe-dej
  • vand
    330 g
  • sødmælk
    230 g
  • æg
    2
  • vindruekerneolie
    20 g
  • hvedemel
    310 g
  • havsalt
    1 knivspids
Bærsauce
  • hindbær, frosne
    200 g
  • sukker
    100 g
  • citronsaft
    20 g
Quark-fyld
  • æg
    1
  • sukker, hvid
    80 g
  • vaniljesukker
    1 tsk
Stegning af crepes
  • smør til stegning
  • vaniljeis til servering
  • flormelis til pynt

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 stykke

Sodík 61 mg
Protein 8 g
Kalorie 1663 kJ / 396 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 41 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše