Zařízení & příslušenství
Polske crêpes
Příprava 35min.
Celkový 3hod. 35min.
12 stykker
Suroviny
Kvark
-
creme fraiche, 18% (se tips)1000 g
Crepe-dej
-
vand330 g
-
sødmælk230 g
-
æg2
-
vindruekerneolie20 g
-
hvedemel310 g
-
havsalt1 knivspids
Bærsauce
-
hindbær, frosne200 g
-
sukker100 g
-
citronsaft20 g
Quark-fyld
-
æg1
-
sukker, hvid80 g
-
vaniljesukker1 tsk
Stegning af crepes
-
smør til stegning
-
vaniljeis til servering
-
flormelis til pynt
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stykke
Sodík
61 mg
Protein
8 g
Kalorie
1663 kJ /
396 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
13 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarisk køkken
43 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kaffesmåkager
Žádné hodnocení
Tiramisusmåkager
Žádné hodnocení
Vaniljefigurer med chokolade
40min.
Æble-ingefærfigurer
Žádné hodnocení
Passionsfrugtkage med fersken
Žádné hodnocení
Mascarpone-karamelkage
4hod. 30min.
Chokoladesnitter med puffet hvede
Žádné hodnocení
Vegansk no bake-kiwikage
Žádné hodnocení
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Žádné hodnocení
Fersken i hvidvinssirup
Žádné hodnocení
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Žádné hodnocení
Fruktgeléer
Žádné hodnocení