Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 795 g gigot d'agneau désossé semi-désossé
- 4 - 5 brins de romarin frais
- 1 ½ c. à thé de sel, divisé
- 1 c. à thé poivre noir moulu, divisé
- 38 g d'eau, divisé
- 795 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), petits ou coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 30 g de romarin frais, feuilles seulement
- ½ c. à thé de paprika fumé moulu
- 15 g de miel
- 30 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2766.4 kJ / 661.2 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 36.8 g
- Nasycený tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 1011.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Milkshake à la fraise
5min
Poulet chinois épicé avec zoodles
Žádné hodnocení
Fraises et crème fouettée
Žádné hodnocení
Salade de carottes et de pommes spiralées au fromage feta et aux noix
Žádné hodnocení
Julius à l'orange
5min
Moutarde à la poire et au romarin
Žádné hodnocení
Flipbook Digital CA #1
2 Std.
Jambon glacé au ananas et orange
Žádné hodnocení
Buddha bowl au poulet (TM6)
1h
Vin chaud
15min
Papaya'péro
Žádné hodnocení
Granité fraise-coquelicot
3 Std.