Agneau avec pommes de terre au romarin

Agneau avec pommes de terre au romarin

1.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 795 g gigot d'agneau désossé semi-désossé
  • 4 - 5 brins de romarin frais
  • 1 ½ c. à thé de sel
  • 1 c. à thé de poivre noir moulu
  • 1080 g d'eau
  • 795 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme) petits ou coupés en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de romarin frais feuilles seulement
  • ½ c. à thé de paprika fumé moulu
  • 15 g de miel
  • 30 g d'huile d'olive

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1011.1 mg
Protein 41.2 g
Kalorie 2766.4 kJ / 661.2 kcal
Tuk 36.8 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 13.6 g
Sacharidy 40.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...