Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Emulsión de zanahoria<br>
- 500 g de agua
- 250 g de zanahorias peladas (en rodajas de 3 cm)
- 35 g de aceite de oliva
- 1 limón, sólo su jugo
- ½ cucharadita de miel
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
Chapatis
- 120 g de garbanzos secos
- 510 g de agua
- 100 g de zanahorias (en rodajas de aprox. 3 cm)
- 2 cucharadas de aceite de oliva y un poco más para rociar
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de sal rosada
-
aceite de coco, para engrasar
nebo ghee, para engrasar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1105 kJ / 264 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Barritas de banana y avena
8 Std. 40 Min
Bastones de merluza con mayonesa de palta
35 Min
Galletitas saladas de hierbas y sésamo
30min
Queso cremoso
15h
Ensalada tibia de chauchas con huevo poché
40min
Terrina de brócoli, espinaca y queso
1h
Galletitas de limón
1h 45min
Torta de chocolate y nuez
30min
Crackers de semillas
50min
Waffles
10 min
Salsa criolla
5 min
Coleslaw con aderezo de mostaza y miel
15min