Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de almendras enteras con piel
- 100 g de queso feta en trozos
- 50 g de queso parmesano en trozos (para rallar)
- 1 - 2 ramitas de romero fresco solo las hojas
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco solo las hojas
- 100 g de queso ricota entero
- 150 g de crema de leche
- 6 huevos
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 250 g de cebolla en cuartos
- 20 g de manteca
- 400 g de kale cortado (sin los tallos)
- 5 cucharadas de almendras fileteadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de pollo y puerro
50 Min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 Std.
Ñoquis de remolacha con pesto de rúcula y almendras
1 Std. 20 Min
Terrina de brócoli, espinaca y queso
1 Std.
Tarta Pascualina (sin gluten)
2 Std.
Budín de almendras
50 Min
Crumble de coco y dulce de leche
45 Min
Budín de frutos secos
35 Min
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Quiche de puerros
1 Std. 10 Min