Zařízení & příslušenství
捞汁秋葵绣球菌
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
秋葵120 克
-
绣球菌150 克
-
水800 克
-
盐5 克
-
蒜头3 瓣
-
生抽10 克
-
蚝油5 克
-
油辣子10 克
-
白砂糖5 克
-
醋10 克
-
蒸鱼豉油5 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1381.7 mg
Protein
4.6 g
Kalorie
300.1 kJ /
71.8 kcal
Tuk
1.6 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
12.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
新春家常菜
6 recepty/-ů
Čína
Čína