捞汁秋葵绣球菌

捞汁秋葵绣球菌

5.0 4 rating
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 秋葵
    120 克
  • 绣球菌
    150 克
  • 800 克
  • 5 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    5 克
  • 油辣子
    10 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 10 克
  • 蒸鱼豉油
    5 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1381.7 mg
Protein 4.6 g
Kalorie 300.1 kJ / 71.8 kcal
Tuk 1.6 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 12.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...