Zařízení & příslušenství
豆豉炒辣椒
Příprava 5min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
油20 克
-
豆豉15 克
-
蒜头 切片4 瓣
-
新鲜青辣椒 选用樟树辣椒250 克
-
生抽15 克
-
盐 约1/4茶匙1 - 2 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
658.2 mg
Protein
4.3 g
Kalorie
790.3 kJ /
188.9 kcal
Tuk
13.9 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sacharidy
15.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
快手家常菜
5 recepty/-ů
Čína
Čína