Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino

4.3 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • Scamorza cheese cut in pieces (2 cm)
    70 g
  • pecorino cut in pieces (2 cm)
    70 g
  • onion quartered
    80 g
  • celery cut in pieces (4 cm)
    60 g
  • carrot cut in pieces (4 cm)
    60 g
  • olive oil
    40 g
  • butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)
    270 g
    red kuri squash, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • water
    1000 g
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • dried pasta, long e.g. tagliatelle, spaghetti, linguine
    300 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 416.6 mg
Protein 20.3 g
Kalorie 2261.2 kJ / 540.4 kcal
Tuk 20.2 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 7.4 g
Sacharidy 69.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...