Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce

4.0 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • plain flour
    310 g
  • medium eggs
    3
  • whole milk
    150 g
  • sunflower oil
    70 g
  • water plus extra for boiling
    360 g
  • fine sea salt plus 1 Tbsp
    1 ½ tsp
  • asparagus cut in diagonal pieces (3 cm)
    250 g
  • pine nuts
    30 g
  • wild garlic leaves coarsely chopped
    20 g
    20 g fresh chives, coarsely chopped
  • onion quartered
    100 g
  • vegetable stock paste homemade
    1 heaped tsp
    1 cube vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • double cream
    200 g
  • red pepper deseeded, cut in pieces (2 cm)
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2728.5 mg
Protein 19.1 g
Kalorie 3273.4 kJ / 782.4 kcal
Tuk 47.8 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 15.8 g
Sacharidy 71.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...