
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g plum tomatoes firm, that fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)
- 140 g carrots peeled
- 160 g courgettes ends removed, halved lengthways if large
-
120
g Gruyère cheese cut in pieces that fit in feeder
nebo Edam cheese cut in pieces that fit in feeder - 50 g onions quartered
- 300 g tinned kidney beans drained
- 150 g water
-
½
tsp vegetable stock paste
nebo ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 20 g tomato purée
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp fine sea salt to taste
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes for sprinkling (volitelně)
- ½ bunch fresh coriander roughly chopped
- 100 g crème fraîche for serving
- 1 lime cut in slices or wedges, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 252 kcal / 1054.4 kJ
- Protein
- 11.1 g
- Tuk
- 13.6 g
- Sacharidy
- 23.2 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Sodík
- 513.8 mg
Alternativní recepty
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1hod. 45min
Pasta alla Nerano
40min
Tex-Mex Bowl
50min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegan Spanish Omelette
40min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1hod. 25min