Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese

4.4 19 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 portions

Suroviny

  • olive oil
    15 g
  • brown onion cut in wedges
    80 g
    80 g red onion, cut in wedges
  • cooked beetroot cut in pieces
    150 g
  • dried chilli flakes
    ½ tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    25 g
  • shelled walnuts
    25 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • water
    1000 g
  • rigatoni pasta (see tip)
    150 g
  • feta cheese to garnish
    200 g
  • fresh dill to garnish
    5 sprigs
  • halved walnuts broken in pieces
    10

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 2 portions

Sodík 5759.7 mg
Protein 60.6 g
Kalorie 7223.6 kJ / 1726.5 kcal
Tuk 103.1 g
Vláknina 15.7 g
Nasycený tuk 35.9 g
Sacharidy 151 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...