Zařízení & příslušenství
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 portions
Suroviny
-
olive oil15 g
-
80 g red onion, cut in wedgesbrown onion cut in wedges80 g
-
cooked beetroot cut in pieces150 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
shelled walnuts25 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
rigatoni pasta (see tip)150 g
-
feta cheese to garnish200 g
-
fresh dill to garnish5 sprigs
-
halved walnuts broken in pieces10
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 2 portions
Sodík
5759.7 mg
Protein
60.6 g
Kalorie
7223.6 kJ /
1726.5 kcal
Tuk
103.1 g
Vláknina
15.7 g
Nasycený tuk
35.9 g
Sacharidy
151 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eat The Rainbow
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan Bolognese
50min.
Sweet potato lentil pie
50min.
Vegetarian Spiralized Fideuá
30min.
Pasta alla Nerano
40min.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1hod. 25min.
Garlic and Olive Conchiglie
25min.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min.
Black Bean and Avocado Wrap
15min.
Bean ratatouille with halloumi
30min.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min.