Pasta risottata al pomodoro, aglio e cozze

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 porzioni

Suroviny

  • 15 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 20 g di sale
  • 70 g di olio di oliva
  • 3 spicchi di aglio
  • 15 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 500 g di cozze fresche, pulite
  • 400 g di pasta secca, tipo penne (tempo di cottura circa 11 minuti)
  • 700 g di acqua
  • 2 cucchiaini di pepe nero macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1500.9 mg
Protein 17.7 g
Kalorie 1791 kJ / 428.1 kcal
Tuk 14.3 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 56.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...