Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di gamberi, crudi, non pelati, interi, solo le teste e i gusci, (mettere da parte la polpa)
- 1 porro, a rondelle (3 cm)
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 150 g di ossa di coda di rospo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 rametti di prezzemolo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 26.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone
45min
Risotto alla milanese
30min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1 Std. 30 Min
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Žádné hodnocení
Minestrone
45min
Crema di broccoli e riso integrale con tacchino
1 Std.
Zuppa di bietole e ginger
40min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1 Std.
Bon bon al cioccolato bianco
Žádné hodnocení
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45min
Spezzatino di manzo con fagioli e salsa di feta
Žádné hodnocení