Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di gamberi, crudi, non pelati, interi, solo le teste e i gusci, (mettere da parte la polpa)
- 1 porro, a rondelle (3 cm)
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 150 g di ossa di coda di rospo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 rametti di prezzemolo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 26.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di patate nature
55 Min
Dado vegetale
50 menit
Risotto alla zucca
35 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1j 20 menit
Stufato di agnello
50 menit
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1 Std. 15 Min
Patate gustose
1j 20 menit
Cheesecake alle fragole
2 Std. 50 Min
Funghi all'aglio
20 min
Spaghettini al sugo con polpettine di lenticchie
1 godz. 5 min
Soffritto di verdure
15min
Risotto ai frutti di mare
1 Std. 15 Min