Brodo di pesce e gamberi

Brodo di pesce e gamberi

4.5 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
800 g

Suroviny

  • 200 g di gamberi, crudi, non pelati interi, solo le teste e i gusci, (mettere da parte la polpa)
  • 1 porro a rondelle (3 cm)
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di acqua
  • 150 g di ossa di coda di rospo
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 rametti di prezzemolo fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 552 mg
Protein 1.5 g
Kalorie 158.8 kJ / 38 kcal
Tuk 3.3 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sacharidy 0.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...