Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di gamberi, crudi, non pelati, interi, solo le teste e i gusci, (mettere da parte la polpa)
- 1 porro, a rondelle (3 cm)
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 150 g di ossa di coda di rospo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 rametti di prezzemolo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 26.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cipolle caramellate (200 g)
40min
Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi
3h
Panini per hamburger
1h 45min
Brezel (Cialde croccanti)
2 Std. 30 Min
Rotoli di sushi vegetariani
Žádné hodnocení
Gelato al cioccolato
12h
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1 Std. 30 Min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40min
Gelato alla nocciola
5h 20min
Brodo vegetale in pasta vegano
1h
Polpette di pane con brodo di pollo
1 Std. 5 Min
Funghi all'aglio
20min