Brodo di pesce e gamberi
TM5 TM6

Brodo di pesce e gamberi

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g di gamberi, crudi, non pelati, interi, solo le teste e i gusci, (mettere da parte la polpa)
  • 1 porro, a rondelle (3 cm)
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di acqua
  • 150 g di ossa di coda di rospo
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 rametti di prezzemolo fresco

Nutriční hodnoty
na 1 Ricetta completa
Kalorie
1270 kJ / 304 kcal
Protein
11.4 g
Sacharidy
5.5 g
Tuk
26.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty