Gulaschsuppe

2.5 20 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
4 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    400 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Bratbutter
    30 g
    30 g pflanzliches Öl
  • Weissmehl
    1 EL
  • Tomatenpüree
    30 g
  • Rindergulasch in kleinen Würfeln (ca. 1-2 cm)
    500 g
  • Wasser
    500 g
  • gehackte Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
    1 Bouillonwürfel (für 0,5l)
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Paprikapulver edelsüss
    2 EL
  • Paprikapulver rosenscharf
    1 TL
  • Kümmel, ganz
    ½ TL
  • Majoran, frisch
    1 EL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • rote Peperoni in Streifen (ca. 1 cm)
    200 g
  • grüne Peperoni in Streifen (ca. 1 cm)
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 21.6 g
Kalorie 1359.8 kJ / 325 kcal
Tuk 16.1 g
Vláknina 6.5 g
Sacharidy 26.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...