Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 克 紫洋葱 ,一切二,切5-6毫米片
- 20 克 黄油 ,切小块
- 50 克 红糖
- 20 克 意大利黑醋
- 1 - 2 小撮 盐
- 50 克 紫洋葱 ,切小块
- 1 瓣 蒜头
- 25 克 橄榄油
- 500 克 甜菜根 ,熟的,去皮,切块
- 350 - 400 克 水
- 1 - 2 小撮 干燥百里香
-
4
片(薄片) 法式长棍面包
nebo 4 片(薄片) 面包 - 60 - 80 克 蓝纹奶酪 ,切小块
- 100 克 稀奶油
- 10 克 柠檬汁
- 1 汤匙 碎核桃仁
- Nutriční hodnoty
- na 4 人份
- Kalorie
- 6813.8 kJ / 1628.5 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 156.4 g
- Tuk
- 102.5 g
- Nasycený tuk
- 48.6 g
- Vláknina
- 20.6 g
- Sodík
- 1554.1 mg