番茄燉肉丸

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

肉丸
  • 麵包 新鮮或隔夜麵包,切塊
    40 克
  • 牛奶
    80 克
  • 新鮮平葉巴西利 只取葉
    6 - 12 枝
  • 蒜頭 (volitelně)
    1 粒
  • 牛絞肉
    400 克
    400 克 豬絞肉
  • 2 顆
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
番茄醬汁
  • 橄欖油 不含抹油用
    20 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 洋蔥 切塊
    200 克
  • 罐裝碎番茄
    800 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1323.3 mg
Protein 25.8 g
Kalorie 1876.6 kJ / 448.5 kcal
Tuk 29.3 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 9.7 g
Sacharidy 22.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...