Zařízení & příslušenství
番茄燉肉丸
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
肉丸
-
麵包 新鮮或隔夜麵包,切塊40 克
-
牛奶80 克
-
新鮮平葉巴西利 只取葉6 - 12 枝
-
蒜頭 (volitelně)1 粒
-
400 克 豬絞肉牛絞肉400 克
-
蛋2 顆
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
番茄醬汁
-
橄欖油 不含抹油用20 克
-
蒜頭1 粒
-
洋蔥 切塊200 克
-
罐裝碎番茄800 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1323.3 mg
Protein
25.8 g
Kalorie
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Tuk
29.3 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sacharidy
22.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
信賴手工自製
33 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan