Zařízení & příslušenství
午餐(猪肉炖酸菜、藜麦饭、时蔬小炒)
Příprava 5min.
Celkový 40min.
1 人份
Suroviny
-
大米 淘洗沥干20 克
-
三色藜麦 淘洗沥干20 克
-
水 蒸饭用40 克
-
油10 克
-
姜 切丝1 片(薄片)
-
猪里脊肉 切小块75 克
-
酸菜 东北酸菜,切段100 克
-
水400 克
-
胡萝卜 去皮,切薄片50 克
-
新鲜黑木耳50 克
-
新鲜青辣椒 去皮,切薄片50 克
-
腐竹 新鲜的20 克
-
盐 约2小撮2 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1321.2 mg
Protein
25.3 g
Kalorie
2713.3 kJ /
438 kcal
Tuk
19.9 g
Vláknina
41.3 g
Nasycený tuk
3.4 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
轻松瘦身餐 第二辑
3 Recipes
Čína
Čína