
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 個 帶皮鴨胸
- ¾ 茶匙 鹽
- 3 小撮 黑胡椒粉
- 250 克 水
- 300 克 馬鈴薯 ,切厚片或切塊
- 10 克 紅冰糖
- 80 克 冷凍綜合莓果
- 1 小撮 鹽
- 100 克 青花筍 ,約 4 支,用削皮刀削除外皮,(詳見要訣)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 277.9 kcal / 1162.9 kJ
- Protein
- 21.2 g
- Tuk
- 4.1 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Sodík
- 1025 mg