韓式甜辣雞腿和烤蔬菜

韓式甜辣雞腿和烤蔬菜

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 去骨雞腿排
    2 個
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 水梨 約半顆,去皮切塊
    125 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 5 克
  • 韓國辣椒醬
    60 克
  • 韓國辣椒粉
    1 茶匙
  • 醬油
    15 克
  • 韓國麻油
    20 克
  • 米醋
    15 克
  • 甜玉米 切塊
    2 支
  • 舞菇 從根部切成6等份
    100 克
  • 紫洋蔥 切舟狀
    ½ 顆
  • 新鮮筊白筍 帶殼,切除頂部½
    300 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 2827 mg
Protein 41.1 g
Kalorie 2510.9 kJ / 600.1 kcal
Tuk 29.6 g
Vláknina 11 g
Nasycený tuk 6.5 g
Sacharidy 53.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...