Zařízení & příslušenství
韓式甜辣雞腿和烤蔬菜
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
去骨雞腿排2 個
-
鹽¾ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
水梨 約半顆,去皮切塊125 克
-
蒜頭10 克
-
薑5 克
-
韓國辣椒醬60 克
-
韓國辣椒粉1 茶匙
-
醬油15 克
-
韓國麻油20 克
-
米醋15 克
-
甜玉米 切塊2 支
-
舞菇 從根部切成6等份100 克
-
紫洋蔥 切舟狀½ 顆
-
新鮮筊白筍 帶殼,切除頂部½300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2827 mg
Protein
41.1 g
Kalorie
2510.9 kJ /
600.1 kcal
Tuk
29.6 g
Vláknina
11 g
Nasycený tuk
6.5 g
Sacharidy
53.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
愛的餐桌
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan