Zařízení & příslušenství
早餐(香菇鸡肉粥、蒸水果玉米、紫薯牛奶和羊肚菌炖蛋)
Příprava 20min.
Celkový 45min.
1 人份
Suroviny
-
干香菇3 克
-
水520 克
-
盐 约1小撮2 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
新鲜羊肚菌1 个
-
大米 淘洗沥干40 克
-
鸡胸肉 切丝20 克
-
姜 切丝2 克
-
紫薯 去皮切小块80 克
-
玉米 选用水果玉米,切块80 克
-
生菜 切丝20 克
-
牛奶 选用低脂或脱脂牛奶200 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1041.1 mg
Protein
24.4 g
Kalorie
2208.7 kJ /
527.9 kcal
Tuk
14.9 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
6.6 g
Sacharidy
76.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
营养月子餐
21 recepty/-ů
Čína
Čína