早餐(香菇鸡肉粥、蒸水果玉米、紫薯牛奶和羊肚菌炖蛋)

4.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
1 人份

Suroviny

  • 干香菇
    3 克
  • 520 克
  • 约1小撮
    2 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    1 颗
  • 新鲜羊肚菌
    1 个
  • 大米 淘洗沥干
    40 克
  • 鸡胸肉 切丝
    20 克
  • 切丝
    2 克
  • 紫薯 去皮切小块
    80 克
  • 玉米 选用水果玉米,切块
    80 克
  • 生菜 切丝
    20 克
  • 牛奶 选用低脂或脱脂牛奶
    200 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1041.1 mg
Protein 24.4 g
Kalorie 2208.7 kJ / 527.9 kcal
Tuk 14.9 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 6.6 g
Sacharidy 76.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...