Zařízení & příslušenství
早餐(生滚牛肉粥、树莓芋泥蛋奶布丁和广东菜心)
Příprava 20min.
Celkový 50min.
1 人份
Suroviny
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
牛奶170 克
-
白砂糖8 克
-
水400 克
-
大米 洗净沥干40 克
-
芋头 选用荔浦芋头,切小块100 克
-
牛肉肉糜20 克
-
盐1 克
-
姜 切丝2 - 3 克
-
广东菜心 切段60 克
-
芹菜 切末20 克
-
树莓20 克
-
生抽 推荐薄盐生抽,见要诀1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
785.8 mg
Protein
22.6 g
Kalorie
2327 kJ /
556.2 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
6.6 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
81.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
营养月子餐
21 recepty/-ů
Čína
Čína