Zařízení & příslušenství
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portie
Suroviny
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
honing20 g
-
mosterd20 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
400 g aardappel, geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)zoete aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)400 g
-
broccoliroosje kleine stukjes (3 cm)400 g
-
zalmfilet, vers (4 stuks)800 g
-
zout¼ tl
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
feta kaas150 g
-
olijfolie2 el
-
gedroogde pepervlokken¼ tl
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
2391.6 mg
Protein
57.2 g
Kalorie
3101 kJ /
741 kcal
Tuk
43.1 g
Vláknina
6.6 g
Nasycený tuk
11.6 g
Sacharidy
35.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min.
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Žádné hodnocení
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min.
Butternutsoep met Curry en Mango
30min.
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Žádné hodnocení
Veelzijdige gladde soep
45min.
Kimchi
Žádné hodnocení
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min.
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min.
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Žádné hodnocení
IJs van Mango en Passievrucht
Žádné hodnocení
Tomaat basilicum spread
5min.