Zařízení & příslušenství
西班牙螺旋马铃薯蛋饼
Příprava 20min.
Celkový 35min.
6 人份
Suroviny
-
褐皮马铃薯 中等大小,去皮,切成适合进料管的块500 - 600 克
-
黄皮洋葱 切半120 克
-
橄榄油 额外准备5 汤匙煎炒用40 克
-
蛋6 个
-
盐 适量调味½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
317.1 mg
Protein
8.1 g
Kalorie
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Tuk
21.3 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
3.8 g
Sacharidy
18.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起螺旋吧
25 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní