西班牙螺旋马铃薯蛋饼

西班牙螺旋马铃薯蛋饼

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 35min.
6 人份

Suroviny

  • 褐皮马铃薯 中等大小,去皮,切成适合进料管的块
    500 - 600 克
  • 黄皮洋葱 切半
    120 克
  • 橄榄油 额外准备5 汤匙煎炒用
    40 克
  • 6 个
  • 适量调味
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 317.1 mg
Protein 8.1 g
Kalorie 1239.6 kJ / 296.3 kcal
Tuk 21.3 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 18.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...