酥脆马来式番薯煎饼

酥脆马来式番薯煎饼

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
10 块(pc)

Suroviny

  • 红薯 去皮,切成适合进料管的块
    300 - 400 克
  • 1 茶匙
  • 食油 另加煎炸用
    20 克
  • 牛肉碎
    200 克
  • 小红葱
    20 克
  • 新鲜红辣椒 去籽,切碎
    2 条
  • 芹菜 切碎
    1 小支
  • 青葱 切葱花
    2 小支
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 打散
    1 个

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 块(pc)

Sodík 344.3 mg
Protein 5.5 g
Kalorie 338.1 kJ / 80.8 kcal
Tuk 3.3 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 7.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...