Zařízení & příslušenství
酥脆马来式番薯煎饼
Příprava 15min.
Celkový 35min.
10 块(pc)
Suroviny
-
红薯 去皮,切成适合进料管的块300 - 400 克
-
盐1 茶匙
-
食油 另加煎炸用20 克
-
牛肉碎200 克
-
小红葱20 克
-
新鲜红辣椒 去籽,切碎2 条
-
芹菜 切碎1 小支
-
青葱 切葱花2 小支
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
蛋 打散1 个
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 块(pc)
Sodík
344.3 mg
Protein
5.5 g
Kalorie
338.1 kJ /
80.8 kcal
Tuk
3.3 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
7.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
螺旋团团转
25 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní