Zařízení & příslušenství
烤红薯咖喱鸡
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
红薯 去皮,切成适合进料管的块400 克
-
椰子油 额外2茶匙涂抹用40 克
-
新鲜红辣椒 去籽1 条
-
洋葱 切半150 克
-
蒜瓣2 个
-
孜然粉1 茶匙
-
辣椒粉2 茶匙
-
咖喱粉2 汤匙
-
去皮鸡胸肉 切块(3-4公分)500 克
-
盐 适量调味1 茶匙
-
玉米 只取玉米粒1 条
-
芝士碎 莫扎里拉芝士或车打芝士250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1743.3 mg
Protein
39.8 g
Kalorie
2612.9 kJ /
624.5 kcal
Tuk
35.7 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
20.4 g
Sacharidy
37.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
螺旋团团转
25 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní