牛肉壽喜燒

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 500 克
  • 昆布
    5 克
  • 清酒
    75 克
  • 味醂
    90 克
  • 醬油
    80 克
  • 25 克
  • 牛小排 火鍋片,(或其他牛肉片)
    300 克
  • 洋蔥 (約半顆),切厚片
    80 克
  • 大蔥 (日本種),取蔥白,切斜片
    1 支
  • 紅蘿蔔 切片
    40 克
  • 蒟蒻 沖洗後瀝乾
    100 克
  • 新鮮香菇 切厚片
    40 克
  • 舞菇 從根部剝成大塊
    100 克
  • 烏龍麵 冷凍
    200 克
  • 京都水菜 只取葉子
    100 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1151.7 mg
Protein 14.4 g
Kalorie 1782.2 kJ / 426 kcal
Tuk 27.6 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 11.9 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...