Zařízení & příslušenství
泰式火山排骨
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
8 人份
Suroviny
煮排骨
-
帶骨豬排骨 約 10 公分 長900 - 1000 克
-
水2900 克
-
薑 切片10 克
-
蔥 蔥白,用刀背拍開35 克
-
新鮮香茅 用刀背拍開,切段1 支
-
新鮮香菜根15 克
-
鹽1 茶匙
淋醬和組裝
-
朝天椒1 根
-
新鮮青辣椒 去籽,切段3 根
-
蒜頭7 克
-
糖¾ 茶匙
-
檸檬汁20 克
-
魚露20 克
-
蔥 蔥綠,切蔥花25 克
-
香菜 切碎20 克
-
乾蔥 切片25 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
544.3 mg
Protein
23.9 g
Kalorie
1232.7 kJ /
294.6 kcal
Tuk
19.9 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
6.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
通向世界的窗口
30 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan